Csőtörés bemérés árak

Csőtörés bemérés éjjel nappal 0-24 országos kiszállással. A csőtörés bemérés árak mindig az elvégzett munka arányában kerülnek kiszámításra. Elsősorban a kiszállás, helyszíni felmérés, hiba megállapítás, a megfelelő mérési módszer kiválasztása és a pontos diagnosztika kerül pénzbe. Folyik a víz az ingatlanból, de nem tudja, hogy tört el a vízcső? Segítünk akkor is, ha látható a vízszivárgás, csurog a víz a padlóból, falból, de nem tudja, hol keletkezik, vagy pedig egyáltalán nem látja a szivárgás jeleit. Akkor is meg tudjuk állapítani a vízszivárgás helyét, ha csak a forgó vízórából derül ki, hogy valahol eltörhetett a vízcső.

csotores-vizsgalat

Az elhárított probléma nagyságához nem mérhető a bemérés költsége, hiszen sokkal olcsóbb egy műszeres diagnosztikát elvégezni, mintha valaki ásóval és kalapáccsal állna neki megkeresni a csőtörés helyét.

Mi csak csúcstechnológiával dolgozunk, esetenként több százezer forintos műszerekkel kell a diagnosztikát elvégezni, hiszen a pontos mérés ad megfelelően pontos végeredményt.

Csőtörés teszt. 

Próbaképpen zárjon el minden vízfogyasztó berendezést, és ellenőrizze, hogy ne legyen nyitva csap az egész ingatlanban. Zárja el a WC csapját, a mosogatógép és a mosógép vízbeeresztő szelepét is. Ilyenkor ne húzzanak le WC-t mert a lehúzás után a víz utántöltés még több percig pörgetheti a vízórát. A legjobb módszer a vízóra teszt. Ha csőtörés van, akkor forog a vízóra akkor is ha minden vízfogyasztó el van zárva. Ha ez megvan, ellenőrizze a vízórát. Ha bármilyen szivárgás van azt látni fogja, mert a vízórán lévő kis fogaskerék forog a legkisebb vízfogyasztás esetén is. Ha nem áll meg a kis fogaskerék akkor sem, ha minden fogyasztó ki van kapcsolva akkor valahol csőtörés van.

Mennyibe kerül a csőtörés bemérés?

Más bemérés végző céggel ellentétben mi nem csak bemérést végezünk, hanem fel is tárjuk a csőtörés helyét és meg is javítjuk vízszerelővel a meghibásodott csőszakaszt. Tehát szolgáltatásunk teljeskörű. A csőtörés bemérés költsége függ attól, hogy milyen messzire van Budapesttől, milyen a hiba, csőtörés jellege, mekkora a csőtörés, mennyi időt töltünk a beméréssel, feltárással és javítással is. Tehát nem tudunk előre pontos árat mondani, csak hozzávetőlegeset, hiszen nem tudjuk előre, hogy mit kell csinálni. Relatíve a csőtörés bemérés a legolcsóbb módszer amelyikkel a legkisebb költségen derítjük ki, hogy honnan jön a víz. Ezért a választható módszerek közül a legolcsóbb a csőtörés bemérés műszerrel módszer.

Hol vannak a kritikus helyek a vízhálózatban?

Kritikus helynek azokat a pontokat nevezzük, ahol gyakrabban alakulnak ki csőtörések, vízszivárgások, csőrepedések. Elsődlegesen a legkritikusabb pontok az illesztések. Minden illesztési pont kritikusnak minősül vízszivárgás szempontjából ezért, ha lehet minden vízszerelést a lehetőleg kevesebb szerelvénnyel kell elvégezni. A szerelvények rögzítésénél ügyelni kell a megfelelő illesztésekre, a helyes méretű és minőségű tömítésekre, a szerelvények jó minőségére, a csővégeken a sorja, éles szélek eldolgozására, hogy összeszerelés után is évtizedekig ne legyen problémája vele annak, aki használja. A korrózió miatt használjunk ötrétegű vízcsövet, réz vagy rozsdamentes vízszerelési anyagokat, szilikon tömítéseket szalag illetve zsinór (kóc) formájában, a megfelelő kivitelezési szabályok betartásával.

Az a cső amelyik tud rozsdásodni, az fog is. A szabadon lévő csöveket védőbevonattal kell ellátni, és minél mélyebbre kell leásni a fagyveszély miatt. A fagyveszély 1m-nél mélyebbre kell ásni a vízhálózati csöveket, illetve minél mélyebbre annál jobb. Ügyelni kell a kivitelezésnél a dilatációra, hőmozgásra, és a vízórák megfelelő hőszigetelésére, páramentesítésére.

Magasan képzett vízszerelő munkatársunk minden vízszerelési munkával olcsón és gyorsan meg tud birkózni, a szakszerű és precíz munkavégzésre kiemelten ügyelünk. Bármilyen szaniter cseréjéről, vízcsap szerelésről, WC kagyló cseréről legyen szó, ránk számíthatnak. Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk csőszerelvények javítását, cseréjé, szaniterek javítását, cseréjét, csapok és csap elzárók cseréjét, vízkő mentesítését.

Magyarországon nagyon kemény a víz és ez azt is jelenti, hogy ha nem lágyítjuk a vizet a háztartási felhasználás során, akkor a vízkő mindenen megtalálható lesz előbb-utóbb, amivel kapcsolatba kerül.

Minden lehet vízköves a kád peremétől a zuhanyzó csapjáig bármi. A vízkő lerakódik, és ahol lerakódott, ott vékony mészkő réteg képződik. Ez a vékony mészkő réteg felveszi a vizet és képes órákig, napokig megtartani, aminek a jele az elszíneződés és a rozsda lesz. A csapok belső részére is lerakódik a mészkő, és rozsdásodást, korróziót okozhat még az alumíniumon is. Ezért, ha takarítunk fontos a megfelelő vízkő eltávolító használata időnként, különben nagyon sokba fog fájni a zuhanyzócsere, szaniter csere. A csapok vízkő mentesítésével az élettartamuk meghosszabbítható.

Hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy segíthessünk! Professzionális munka, professzionális műszerek. Azonnali segítségnyújtás.