Magunkról

Csőtörés beméréstől a vízszerelésig bármilyen problémával kapcsolatban hívhat bennünket. Folyik, csöpög, spriccel, eldugult? Budapesten és pest megyében gyors kiszállás, szakszerű munkavégzés.

Vízszerelés Budapesten, megbízható vízszerelő mesterrel. Nem csak bemérjük a szivárgás helyét, hanem szakszerűen meg is javítjuk. Hívjon, ha vízszerelőre van szüksége. Vízszerelésnél a nyomás alatt lévő hálózatot szereljük, karbantartjuk, duguláselhárításnál a szennyvíz hálózatban dolgozunk. Ha Önnek is segítségre van szüksége akár vízszerelésre, akár dugulás elhárításra, szennyvízhálózati karbantartásra, hívjon bennünket a fenti telefonszámon.

Vízszerelés profi csapat, profi szerszámok

Magasan képzett vízszerelő munkatársunk minden vízszerelési munkával olcsón és gyorsan meg tud birkózni, a szakszerű és precíz munkavégzésre kiemelten ügyelünk. Bármilyen szaniter cseréjéről, vízcsap szerelésről, WC kagyló cseréről legyen szó, ránk számíthatnak. Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk csőszerelvények javítását, cseréjé, szaniterek javítását, cseréjét, csapok és csap elzárók cseréjét, vízkő mentesítését.

Magyarországon nagyon kemény a víz és ez azt is jelenti, hogy ha nem lágyítjuk a vizet a háztartási felhasználás során, akkor a vízkő mindenen megtalálható lesz előbb-utóbb, amivel kapcsolatba kerül.

Minden lehet vízköves a kád peremétől a zuhanyzó csapjáig bármi. A vízkő lerakódik, és ahol lerakódott, ott vékony mészkő réteg képződik. Ez a vékony mészkő réteg felveszi a vizet és képes órákig, napokig megtartani, aminek a jele az elszíneződés és a rozsda lesz. A csapok belső részére is lerakódik a mészkő, és rozsdásodást, korróziót okozhat még az alumíniumon is. Ezért, ha takarítunk fontos a megfelelő vízkő eltávolító használata időnként, különben nagyon sokba fog fájni a zuhanyzócsere, szaniter csere. A csapok vízkő mentesítésével az élettartamuk meghosszabbítható

Csőkamerázás

A kamerás csatornavizsgálat minden olyan helyen alkalmazható, ahol a kamera cső be tud férni, betolható, kihúzható. A szennyezett folyadékok, szirupok, festékes folyadék stb. nem vizsgálható kamerával, mert a kamera is csak az áttetsző dolgokat tudja megjelenteni, csatorna kamerával is azt fogjuk látni, amit akkor látnánk, ha a víz alá mennénk. Ezért ha olyasmi folyik a csövekben ami nem átlátszó, azt kamerával sem fogjuk látni. Ha Ön is dugulást tapasztal, nehezen folyik le a víz, csatorna szag van és szeretné, hogy átnézzük a csőhálózatot csatorna kamerával akkor hívjon bennünket.

Duguláselhárítás

Budapest és Pest megye területén, éjjel, nappal 0-24 órában. Hívjon, ha eldugult a szennyvízcső, ha eldugult a WC vagy a padlóösszefolyó. Évtizedes tapasztalattal és olcsó árakkal állunk régi és új ügyfeleink szolgálatára. Korszerű duguláselhárító szervizautónk van, amely fel van szerelve minden szükséges eszközzel, ami a duguláselhárításhoz kellhet. Ilyenek a csőkamera, Woma mosó, nagynyomású csatorna mosó berendezés, ipari csőgörény, melynek segítségével ki tudjuk húzni a szennyvízcsőből a lefolyást gátló szennyeződést.

Elektroakusztikus csőtörés bemérés

A csőtörés helyének a meghatározása speciális műszerrel, lényegében ez az elektroakusztikus csőtőrés bemérés lényege. Miért lehet szükség a csőtörés bemérésre? Ha eltört a vízcső, és spriccel, szivárog a víz, vagy nagy sugárban ömlik valahonnan, de nem lehet pontosan megállapítani a csőtörés helyét, akkor van szükség az elektroakusztikus bemérésre.

Nyomvonal meghatározás

Nyomvonal meghatározás Budapesten és Pest megyében. Fémcsövek keresése, vízcső nyomvonal meghatározása műszerrel. Bármilyen célból szeretné a felszín alatt futó csövek, fémcsövek, vezetékek helyét meghatározni, jó helyen jár. Sok éves szakmai tapasztalatunkat adjuk a nyomvonal meghatározáshoz is, mivel kiváló, érzékeny műszerekkel és magas fokú szaktudással rendelkezünk a nyomvonal mérésben is. Tudásunkra és nyomvonal meghatározásra akkor lehet szükség, ha nem ismerjük az ingatlan víz és csatorna hálózatát, de munkákat szeretnénk a kertben esetleg a házban végezni és szeretnénk tudni, hogy merre futnak a csövek, hogy helyezkedik el a vízhálózat. A nyomvonal meghatározás bonyolult dolog és pontos, illetve drága műszerek kellenek a pontos munkához. A nyomvonal meghatározásnál a szakembernek megfelelő képzésen kell részt vennie hiszen, ha nem tudja megfelelően használni a rendelkezésére álló diagnosztikai és mérő műszereket akkor nem fog tudni pontos nyomvonal meghatározást létrehozni. Kellenek mérési tapasztalatok is, illetve pár száz méréssel töltött óra is, hiszen a méréseket sokféle környezeti hatás is befolyásolhatja, illetve megváltoztathatja. Ezért kiemelten fontos, hogy csak megfelelő tapasztalattal rendelkező személy végezze a nyomvonal meghatározást, illetve a méréseket.

A talajban futó csöveket, a csövek állapotát és mérhetőségét sokféle dolog befolyásolhatja, gondoljunk csak például arra, hogy egész más mérni egy melegvizes fémcsövet, mint egy műanyag KPE csövet. Ha belegondolunk abba is, hogy például egy javításnál másfajta csőszakasz kerülhetett beépítésre másfajta anyagból, akkor megérthetjük, hogy a mérés során minden lényeges körülménynek jelentősége van.

Nem tudja, milyen csövek futnak a földben és szeretné megtudni a vízcsövek, vagy a fűtéscsövek állapotát, irányát? Kérjen nyomvonal meghatározást. A nyomvonal meghatározás segítségével pontos képet kaphat ingatlanában a vízhálózati, fűtéscsövek elhelyezkedéséről futási irányukról. Csőhálózati felmérés, nyomvonal meghatározás szakszerűen műszeres nyomvonal meghatározással, felméréssel. 

Vízhálózat diagnosztika:

Csőtörés bemérés jelzőgázzal

Vízszivárgás esetén sokféle módszerrel tudjuk megkeresni a szivárgás helyét, azt a pontot, ahol meghibásodott a csőszakasz. Azonban nem minden esetben lehet akusztikus módszerrel felderíteni a vízszivárgás, vagy csőtörés helyét. Ha nagy a zaj a csőtörés helyén, például az utcai forgalom miatt, akkor kell keresni olyan módszert, amellyel pontosan be tudjuk határolni a hiba helyét.

A nyomjelző gáz szivárgásvizsgálata egy egyszerű és rendkívül hatékony szivárgásészlelési módszer, amely nagy érzékenységet, pontosságot és ismételhetőséget biztosít. A nyomjelző gáz szivárgástesztje nagyon alacsony szivárgási arányú helyek felderítésére használható. Ezek kívül esnek a hagyományos mérési zónán, azaz olyan finom műszerrel lehet jól bemérni a csőtörést, amelyik alacsony koncentrációban is pontosan kimutatja a jelzőgáz jelenlétét.

Korrelációs csőtörés bemérés

Korrelációs csőtörés bemérés Budapesten és Országosan azonnali kiszállással. Csurog, csöpög a víz a falból, de nem tudja honnan jön? Forog a vízóra amikor minden fogyasztó el van zárva? Ilyenkor valószínűleg csőtörése van. Hívjon bennünket és segítünk! Mi nem csak bemérjük a csőtörés helyét, hanem meg is javítjuk a meghibásodott csőszakaszt.