Csőtörés bemérés országosan

Csőtörés bemérés országosan 0-24-óráig hívás esetén azonnal indulunk. Ne habozzon hívni bennünket, ha vízszivárgást tapasztal, hiszen minél előbb megszüntetjük a csőtörést annál kisebb kárral kell számolni. Relatíve a csőtörés bemérés a legolcsóbb módszer amelyikkel a legkisebb költségen derítjük ki, hogy honnan jön a víz. Ezért a választható módszerek közül a legolcsóbb a csőtörés bemérés műszerrel módszer.

Más bemérés végző céggel ellentétben mi nem csak a bemérést végezzük el, hanem fel is tárjuk a csőtörés helyét, és meg is javítjuk vízszerelővel a meghibásodott csőszakaszt. Tehát szolgáltatásunk a-z-ig mindent tartalmaz amire szüksége lehet.

Miért válasszon bennünket?

  • Megbízható képzet szakemberek, jelentős mérési gyakorlattal,
  • 100% megtaláljuk a csőtörés helyét,
  • Komplett műszerekkel felszerelt szervizautó,
  • nem csak megkeressük, hanem meg is javítjuk a csőtörést,
  • komplex szolgáltatásokat nyújtunk kedvező áron.

Vízhálózat diagnosztika:

Csőkamerázás, csatona kamerázás, belső csővizsgálat kamerával. A műszeres mérés mellett kamerával is meg tudjuk figyelni a csövek állapotát. A kamerás csatornavizsgálat minden olyan helyen alkalmazható, ahol a kamera cső be tud férni, betolható, kihúzható. A szennyezett folyadékok, szirupok, festékes folyadék stb. nem vizsgálható kamerával, mert a kamera is csak az áttetsző dolgokat tudja megjelenteni, csatorna kamerával is azt fogjuk látni, amit akkor látnánk, ha a víz alá mennénk. Ezért, ha olyasmi folyik a csövekben ami nem átlátszó, azt kamerával sem fogjuk látni. Ha Ön is dugulást tapasztal, nehezen folyik le a víz, csatorna szag van és szeretné, hogy átnézzük a csőhálózatot csatorna kamerával akkor hívjon bennünket.

Csőtörés bemérés Budapest kerületeiben:

Budapest, I. ker, II. ker, III. ker, IV. ker, V. ker, VI. ker, VII. kerület, VIII. ker, IX. ker, X.ker, XI. ker, XII. ker, XIII. ker, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. ker, XVII. ker, XVIII. ker, XIX. ker, XX. ker, XXI. ker, XXII. ker, XXIII. ker,

Vízszerelés profi csapat, profi szerszámok

Magasan képzett vízszerelő munkatársunk minden vízszerelési munkával olcsón és gyorsan meg tud birkózni, a szakszerű és precíz munkavégzésre kiemelten ügyelünk. Bármilyen szaniter cseréjéről, vízcsap szerelésről, WC kagyló cseréről legyen szó, ránk számíthatnak. Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk csőszerelvények javítását, cseréjé, szaniterek javítását, cseréjét, csapok és csap elzárók cseréjét, vízkő mentesítését.

Magyarországon nagyon kemény a víz és ez azt is jelenti, hogy ha nem lágyítjuk a vizet a háztartási felhasználás során, akkor a vízkő mindenen megtalálható lesz előbb-utóbb, amivel kapcsolatba kerül. Minden lehet vízköves a kád peremétől a zuhanyzó csapjáig bármi. A vízkő lerakódik, és ahol lerakódott, ott vékony mészkő réteg képződik. Ez a vékony mészkő réteg felveszi a vizet és képes órákig, napokig megtartani, aminek a jele az elszíneződés és a rozsda lesz. A csapok belső részére is lerakódik a mészkő, és rozsdásodást, korróziót okozhat még az alumíniumon is. Ezért, ha takarítunk fontos a megfelelő vízkő eltávolító használata időnként, különben nagyon sokba fog fájni a zuhanyzócsere, szaniter csere. A csapok vízkő mentesítésével az élettartamuk meghosszabbítható.

Csőtörésbemérés bontás nélkül Pest megye, Dunakeszi, Fót, Megyer, Lórév, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Ecser, Maglód, Gyömrő, Vecsés, Üllő, Gyál, Soroksár, Halásztelek, Pilisszentlászló. Kisoroszi, Örkény, Kőröstetétlen, Kocsér,  Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Makád, Márianosztra, Mende, Vácszentlászló, Valkó, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Kóka, Pilisszántó, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Maglód, Majosháza, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Vácduka, Vácegres, Szada, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Vasad, Vecsés, Verseg, Visegrád, Zsámbok Acsa, Alsónémedi, Apaj, Vácrátót, Vámosmikola, Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgamácsa, Váchartyán, Váckisújfalu és környéke.

Hogyan tudja ellenőrizni, hogy szivárog-e a víz valahonnan?

  • Zárjon el minden vízcsapot otthonában, és győződjön meg arról, hogy a mosógép és a mosogatógép nem működik, és ne húzza le a WC-t sem.
  • Olvassa le a vízórát, és jegyezze fel a számokat. Majd hagyjon érintetlenül minden vízfogyasztót, és egy óra múlva olvassa le a vízmérőt újra. Ha a számok megváltoztak, valahol szivárgás van.

Vegye észre időben az ingatlanon belüli rejtett vízszivárgásokat, hogy elkerülje a vízkárokat, a magas vízszámlát és a pazarlást. Otthonunk a vízre támaszkodik – mindaddig, amíg az biztonságosan van egy csőben, mosogatóban, kádban vagy megfelelő készülékben, például mosogatógépben. De a víz gyorsan ellenséggé válhat, ha oda kerül, ahol nem kellene, és károsíthatja az ingatlan szerkezetét vagy berendezését. Sajnos a vízvezeték szivárgás meglehetősen gyakori, még az újabb házakban is, és valószínű, hogy minden házban előfordult már egyszer. Ráadásul nem minden szivárgás nyilvánvaló, Valójában rettenetesen alattomosak lehetnek, ezért rendkívül fontos a szivárgás mielőbbi felderítése és javítása.

Figyelje meg a vízszivárgás jeleit.

Sokféle jele van a vízszivárgásnak, ha figyelünk ezekre és észlelés esetén azonnal segítséget hívunk akkor minimális károkkal átvészelhetjük a csőtörést. A legrosszabb esetben előfordulhat, hogy a víz lassan szivárog a falon belüli csőszerelvényekből, és észrevétlen marad egészen addig, amíg jelentős károkat nem okoz. Még ha a vízmérő tesztje azt jelzi is, hogy jelenleg nincs szivárgás, a jövőben bármikor kialakulhat, ezért érdemes odafigyelni a másodlagos jelekre. Ha bárhol tócsát vesz észre amelynek nincs magyarázata (nem esett az eső, nem használták pl: a kerti locsolócsövet), ha bárhol áll a víz akár bent akár kint a kertben, sötét penésznyomok, foltok a pincében, dohos szag, pára, stb. mind a csőtörés és vízszivárgás jelei lehetnek.

Nem csak csőtörés beméréssel foglalkozunk, hanem duguláselhárítás miatt is hívhat bennünket!

Duguláselhárítás Budapest és Pest megye területén, éjjel, nappal 0-24 órában. Hívjon, ha eldugult a szennyvízcső, ha eldugult a WC vagy a padlóösszefolyó. Évtizedes tapasztalattal és olcsó árakkal állunk régi és új ügyfeleink szolgálatára. Korszerű duguláselhárító szervizautónk van, amely fel van szerelve minden szükséges eszközzel, ami a duguláselhárításhoz kellhet. Ilyenek a csőkamera, Woma mosó, nagynyomású csatorna mosó berendezés, ipari csőgörény, melynek segítségével ki tudjuk húzni a szennyvízcsőből a lefolyást gátló szennyeződést.

Munkatársaink a nap 24 órájában várják hívását, hogy elinduljunk segíteni a vízszivárgás keresésében, felderítésében és kijavításában. Hívjon a fenti telefonszámon!

Mit tegyen, ha vízszivárgás -t észlel otthonában? Hívjon bennünket!